fbpx
persoonlijk advies
wij helpen u graag!
+31 (0) 499 - 47 66 96 live chat

Zemen

Zemen

Bij de keuze voor een fietszeem is het van fundamenteel belang niet stil te blijven staan bij de indruk die je hebt gekregen van de broek die je staand draagt, maar het is belangrijk op het zadel te gaan zitten en een race-houding aan te nemen om te controleren of de belangrijkste drukpunten (perineumzone en heupzone) beschermd zijn. Bij het kiezen van een fietsbroek, en dus een zeem, is het belangrijk rekening te houden met de behoeften afhankelijk van de verschillende houdingen op het zadel en de duur van de activiteit.

Om beter aan deze behoeften te beantwoorden, worden de zemen van MB sportswear met verschillende dichtheden ontworpen. Het ontwerp van de door ons gebruikte zemen zijn bedacht en gerealiseerd volgens antropometrische parameters voor man en vrouw. Op deze manier beschermen de gepaste dichtheid en het specifieke ontwerp de lichaamszones die het meest worden blootgesteld aan druk of schuren.

Zeem 1 - performance
De anatomische pasvorm biedt een goede bescherming van de hele rotatiezone van het bekken. Onder de bovenste laag zijn foams toegepast van zeer hoge dichtheid om optimale prestaties te leveren voor wie lange afstanden aflegt.

Model : crossover (zowel te gebruiken op de racefiets als op de MTB).

Dames 

Heren

  

Zeem 2 - pro
Dit is ons meest innovatieve product voor wat betreft zeemtechnologie. Het zeem is bij uitstek geschikt voor de fietsers met de allerhoogste wensen. Zeer geschikt voor lange afstanden. Naast de typische kenmerken van een off road product zoals bijvoorbeeld de high-density heupinserts, heeft dit zeem een innovatieve structuur met ombuigingen in meerdere richtingen die een perfecte aansluiting en stabiliteit op het zadel garandeert. Het middenkanaal verbetert de bloedsomloop en beperkt de gevoelloosheid tijdens trainingen en wedstrijden op lange afstanden.

Model : crossover (zowel te gebruiken op de racefiets als op de MTB).

Dames

 

Heren

Zeem 3 - triathlon
Het bijzondere design waarmee dit Tri-zeem zich onderscheidt, garandeert optimale prestaties en comfort voor atleten die aan multidisciplinaire sport doen. De geperforeerde vulling van high-density foam biedt maximale bescherming met behoud van een dun profiel en zorgt voor een optimale luchtdoorlatendheid en snelle droging. Het zeem is gemaakt van elastische stof . Dit zeem wordt hoog gewaardeerd door tri-athleten vanwege de grote bewegingsvrijheid en de uitstekende pasvorm.

Dames

Heren