fbpx
persoonlijk advies
wij helpen u graag!
+31 (0) 499 - 47 66 96 live chat

over ons

Ons gehele team heeft iets met sport. Zo hebben we binnen onze gelederen fanatieke (wedstrijd)fietsers, hardlopers en hockey fanaten. Maar ook sporten als boksen, voetbal, fitness, schaatsen, skiƫn, wordt door een aantal van ons met regelmaat beoefend. Kortom; bij MB is er altijd wel iemand die de sport beoefent of heeft beoefend. De enkeling die minder fanatiek sport, die maakt er weer een sport van om sport te volgen.

Onze missie is om de fun, passie en liefde die we hebben voor de sport te vertalen naar een revolutionaire lijn van high functional sportswear. We willen iedere sporter die met hart en ziel voor de sport gaat de mogelijkheid bieden deze te beleven in een coole outfit van hoogwaardige kwaliteit.

MB sportswear is ontwikkeld in samenwerking met topsporters, waaronder triatleten en wielerprofessionals. Samen met ons (test)team zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van onze sportswear. Dit proces van innoveren en het volgen van ontwikkelingen geeft ons energie en houdt ons van de straat.

We staan altijd open voor input. Dus heb je tips, let us know!

SX foto