fbpx
persoonlijk advies
wij helpen u graag!
+31 (0) 499 - 47 66 96 live chat

beste Materialen

Uitgangspunten

MB sportswear is gemaakt van duurzame materialen van de beste kwaliteit, die uitvoerig zijn getest door ons testteam. Alle MB sportswear wordt binnen Europa geproduceerd en voldoet aan de Europes normen en wet –en regelgeving. Uitgangspunt is dat de kleding moet voldoen aan de volgende vereisten:

  • prestatie verbeterend
  • plezier verbeterend
  • good looking!
  • maximaal draagcomfort
  • ademende / isolerende materialen
  • slijtvastheid en lange levensduur
  • maximaal bedrukbaar
  • MVO geproduceerd

We maken gebruik van topmaterialen van vooraanstaande fabrikanten op het gebied van technische sportstoffen. Onze compression Lycra’s, Windtex membraanstoffen en speciale zemen staan garant voor een top product. Bij ons hoef je geen compromissen te sluiten op het gebied van budget, prestaties en comfort.

De pro-protect lijn heeft Dyneema® materiaal geïntergreerd op kwetsbare plekken, zoals schouders en dijen. Deze ultrasterke stof beschermt je huid in het geval van een crash.

Zemen

We maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde driedimensionale zemen. Onze anti-bacteriële zemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitvoerig gestest door mannen en vrouwen. Voor elk type en model broek gebruiken we een op maat gemaakte zeem, waarbij we gaan voor een ultieme pasvorm met bescherming en comfort op de juiste plaatsen.

De ervaringen van onze gebruikers zijn veelzeggend. Ze ervaren weinig tot geen klachten bij lange inspannende wedstrijden en/of toertochten. Wat zeker nog het melden waard is: op onze dames zemen krijgen we veel positieve feed back. Ze bieden veel comfort op de juiste plaatsen en weinig tot geen irritatie.

Klik hier voor meer informatie over onze zeemtechnologie.

Digitaal drukken

Met ons nieuwe digitale druksysteem drukken wij onze sportkleding, zonder meerkosten, in zoveel kleuren als je maar wilt. Een bijkomend voordeel van deze drukmethode is dat we in staat zijn om kleine aantallen voor een voordelige prijs te produceren.

Digitaal snijden

We gebruiken een geavanceerd CAD/CAM snijsysteem om ervoor te zorgen dat alle patronen nauwkeurig op maat worden gesneden en de sportswear altijd perfect zit.