fbpx
persoonlijk advies
wij helpen u graag!
+31 (0) 499 - 47 66 96 live chat

perfecte service

Eigen webshop

Voor de verkoop van de kleding onder leden/medewerkers kun je gebruik maken van onze webshop module. Wij verzorgen de complete inrichting en hosting van de webshop conform de look & feel van je organisatie/vereniging. Ook verzorgen we de afwikkeling van het gehele orderproces, van cashmanagement en klantenservice tot aan verzending van de producten naar vestigingen of huisadressen.

Professioneel advies tijdens pasdag

In overleg met verenigingen en/of organisaties wordt er altijd een pasmoment  ingepland. Er komt een specialist van MB bij je op locatie met de gewenste passets zodat leden/medewerkers de kleding kunnen doorpassen. Ze krijgen uitgebreid advies en uitleg over alle technische details van de kleding.

Inventarisatie via webmodule

Onze webmodule wordt veel gebruikt voor een inventarisatie van de bestelhoeveelheden. Vooral verenigingen vinden dit prettig werken. De module wordt ingericht met de collectie van de vereniging en een paar momenten per jaar 'open' gezet. Gedurende die periode kunnen leden een bestelling plaatsen (en betalen). Na sluitingsdatum van de betreffende bestelronde wordt de kleding geproduceerd en op vaste momenten uitgeleverd naar de bestellers en of verenigingen.

In overleg kan worden afgestemd hoeveel bestelrondes er per jaar zijn. Afhankelijk van de grootte van de vereniging en bestelhoeveelheden is dit meestal minimaal 1x tot maximaal 3x per jaar.

Cima-print-screen-1
LLBG print screen