fbpx
persoonlijk advies
wij helpen u graag!
+31 (0) 499 - 47 66 96 live chat

perfecte service

Webshop

Voor de verkoop van de kleding onder leden/medewerkers kun je gebruik maken van onze webshop module. Wij verzorgen de complete inrichting en hosting van de webshop conform de look & feel van je organisatie/vereniging. Ook verzorgen we de afwikkeling van het gehele orderproces, van cashmanagement en klantenservice tot aan verzending van de producten naar vestigingen of huisadressen.

Menukaart 

Onze webmodule wordt veel gebruikt voor een inventarisatie van de bestelhoeveelheden van verenigingen/organisaties. Vooral verenigingen vinden dit prettig werken. De module wordt ingericht  met de collectie van de vereniging. Op een paar momenten per jaar wordt de module 'open' gezet. Gedurende die periode kunnen leden een bestelling plaatsen (en betalen). Na sluitingsdatum van de betreffende bestelronde wordt de kleding geproduceerd en op vaste momenten uitgeleverd naar de bestellers en of verenigingen. In overleg kan worden afgestemd hoeveel bestelrondes er per jaar zijn. Afhankelijk van de grootte van de vereniging en bestelhoeveelheden is dit meestal minimaal 1x tot maximaal 3x per jaar.

Professioneel advies

In overleg kan er een pasavond worden ingepland. Er komt dan een specialist van MB bij je op locatie met de gewenste passets zodat leden/medewerkers de kleding kunnen doorpassen. Ze krijgen dan uitgebreid advies en uitleg over alle technische details van de kleding. Van de mogelijkheid voor een pasavond wordt veel gebruik gemaakt in combinatie met de webmodule service.