fbpx
persoonlijk advies
wij helpen u graag!
+31 (0) 499 - 47 66 96 live chat

over ons

Ons gehele team heeft iets met sport. Zo hebben we binnen onze gelederen fanatieke (wedstrijd)fietsers, hardlopers en hockey fanaten. Maar ook sporten als boksen, voetbal, fitness, schaatsen, skiën, wordt door een aantal van ons met regelmaat beoefend. Kortom; bij MB is er altijd wel iemand die de sport beoefent of heeft beoefend. De enkeling die minder fanatiek sport, die maakt er weer een sport van om sport te volgen.

Onze missie is om de fun, passie en liefde die we hebben voor de sport te vertalen naar een revolutionaire lijn van high functional sportswear. We willen iedere sporter die met hart en ziel voor de sport gaat de mogelijkheid bieden deze te beleven in een coole outfit van hoogwaardige kwaliteit.

MB sportswear is ontwikkeld in samenwerking met topsporters, waaronder triatleten en wielerprofessionals. Samen met ons (test)team zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van onze sportswear. Dit proces van innoveren en het volgen van ontwikkelingen geeft ons energie en houdt ons van de straat.

We staan altijd open voor input. Dus heb je tips, let us know!

SX foto

eigen designs

Cooler zijn dan je eigen schaduw, wie wil dat nou niet! Onze studio kan het niet gek genoeg zijn als het gaat om unieke designs. ‘We make you look good!’ is een kreet die vaak te horen is in onze design studio. We vinden het leuk alles uit de kast te trekken om een cool en uniek design te maken waar jij je happy bij voelt. Met een vette outfit voel je je goed, en presteer je beter!

MBSW415_Front_Cycle dome
MBSW415_Back_Cycle dome
MBSW5401_Runningshirt_Front_Poelgeest
MBSW5401_Runningshirt_Back_Poelgeest
MBSW415_Front_Home ride
MBSW415_Back_Home ride
MBSW415_Front_BPD
MBSW415_Back_BPD
MBSW415_Front_Team thijm
MBSW415_Back_Team thijm
MBSW422_Windstopper_Front_Team thijm
MBSW422_Windstopper_Back_Team thijm
MBSW430_Front_Team thijm
MBSW490_Side_Team thijm
MBSW490_Front_Team thijm
MBSW491_Front_Team thijm
MBSW5000_Sportshirt_Front_VBH
MBSW5000_Sportshirt_Back_VBH
MBSW5000_Sportshirt_Front_Vopak
MBSW5000_Sportshirt_Back_Vopak
MBSW415_Front_Promz
MBSW415_Front_Safe
MB415_Onyva
MBSW415_Front_Allez hop

perfecte service

Eigen webshop

Voor de verkoop van de kleding onder leden/medewerkers kun je gebruik maken van onze webshop module. Wij verzorgen de complete inrichting en hosting van de webshop conform de look & feel van je organisatie/vereniging. Ook verzorgen we de afwikkeling van het gehele orderproces, van cashmanagement en klantenservice tot aan verzending van de producten naar vestigingen of huisadressen.

Professioneel advies tijdens pasdag

In overleg met verenigingen en/of organisaties wordt er altijd een pasmoment  ingepland. Er komt een specialist van MB bij je op locatie met de gewenste passets zodat leden/medewerkers de kleding kunnen doorpassen. Ze krijgen uitgebreid advies en uitleg over alle technische details van de kleding.

Inventarisatie via webmodule

Onze webmodule wordt veel gebruikt voor een inventarisatie van de bestelhoeveelheden. Vooral verenigingen vinden dit prettig werken. De module wordt ingericht met de collectie van de vereniging en een paar momenten per jaar 'open' gezet. Gedurende die periode kunnen leden een bestelling plaatsen (en betalen). Na sluitingsdatum van de betreffende bestelronde wordt de kleding geproduceerd en op vaste momenten uitgeleverd naar de bestellers en of verenigingen.

In overleg kan worden afgestemd hoeveel bestelrondes er per jaar zijn. Afhankelijk van de grootte van de vereniging en bestelhoeveelheden is dit meestal minimaal 1x tot maximaal 3x per jaar.

Cima-print-screen-1
LLBG print screen

sportswear in actie

« van 3 »