fbpx
persoonlijk advies
wij helpen u graag!
+31 (0) 499 - 47 66 96 live chat

Bestelproces vervolg..

Bestel je als particulier dan ontvang je, nadat je hebt aangegeven voor welke ontwerp optie je gaat, een orderbevestiging met daarin het verzoek tot een betaling van de designkosten. Na ontvangst van deze betaling gaat onze studio voor je aan de slag.

Bestel je als vereniging of organisatie dan ontvang je, nadat je hebt aangegeven voor welke designoptie je gaat, een orderbevestiging waarop de designkosten zijn vermeld. Zodra we een akkoord op deze orderbevestiging hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag.

Logo’s en afbeeldingen

Om je design te kunnen maken hebben we logo’s en afbeelding van goede kwaliteit nodig.
We ontvangen daarom graag je artwork in de volgende bestandsformaten:

  • .eps (vector bestand)
  • .ai
  • .pdf (vector bestand)

Indien je niet over vectorbestanden beschikt kunnen wij deze voor je omzetten of maken. Dit kost natuurlijk de nodige tijd, vandaar dat we hier € 45,- ex. BTW per logo voor rekenen.

Startkosten

Eerst een korte uitleg over deze kosten. We weten dat veel fietsgroepen en/of kleine verenigingen en organisaties ook graag in kleding met een eigen uniek design sporten. Wij spelen hier op in. MB sportswear kan al vanaf 5 stuks per productgroep worden besteld. Voor alle orders, klein en groot moeten bepaalde werkzaamheden plaatsvinden. Denk hierbij aan het instellen van machines, orderbegeleding en administratieve werkzaamheden. Om kleine aantallen met een laag orderbedrag toch te kunnen produceren, zijn we genoodzaakt startkosten in rekening te brengen. 'Anders kan 't 'niet uit' zoals we dat hier intern noemen.

Bij bestellingen met een totaal orderbedrag van minder dan € 1.000 ex BTW brengen we € 100,- ex BTW startkosten in rekening. Bij bestellingen boven de € 1.000 vervallen de startkosten.

Pasdagen

Bij bestellingen van verenigingen en organisaties organiseren we altijd een pasdag op locatie. Hierbij is een specialist van MB aanwezig om uitleg te geven over de kleding en te adviseren over de juiste keuze qua maten binnen ons uitgebreide assortiment.

Uitleg over hoe belangrijk het is om een passessie te organiseren, laten we achterwege. Dit begrijpt iedereen zelf wel. Zeker omdat bestelde artikelen nadien niet kunnen worden geruild of geretourneerd. Onze passets bestaan altijd uit minimaal 4 verschillende maten per productgroep en bij sommige productgroepen - zoals shirts - zelfs uit 5 maten. Zo geven we een representatief beeld en kan er goed worden doorgepast om misverstanden achteraf te voorkomen.

Kleuren

Onze unieke manier van drukken maakt het in principe mogelijk alle kleuren te gebruiken, zelfs een overloop van kleuren of verschillende mate van transparanties. Hiermee kun je waanzinnige creaties realiseren. Bij twijfel over een kleur zullen we je hierin altijd vrijblijvend adviseren.

Levertijden

Onze levertijden zijn standaard tussen de 6 - 8 weken na goedkeuring orderbevestiging en ontvangst van de aanbetaling. De levertijd is afhankelijk van het moment in het jaar en bijbehorende drukte. In verband met onze hoge kwaliteiststandaard is het niet mogelijk om dit productieproces te versnellen. Als je een specifieke deadline hebt qua leverdatum is het dus belangrijk dit vooraf aan te geven.

Betaling

Al onze bestellingen worden aangenomen volgens vaste betalingscondities.

Organisaties doen een 50% aanbetaling op basis van de orderbevestiging. Zodra we dit bedrag hebben ontvangen, zullen we de productie starten en gaat de levertijd van 6-8 weken lopen. De bestelling zal worden verzonden naar 1 adres in Nederland. De overige 50% dient binnen 14 dagen na levering te worden voldaan.

Verenigingen doen een 50% aanbetaling op basis van de orderbevestiging. Zodra we dit bedrag hebben ontvangen, zullen we de productie starten en gaat de levertijd van 6-8 weken lopen. Zodra de bestelling gereed is zullen we de vereniging hierover informeren met het verzoek de resterende 50% te betalen. Na ontvangst hiervan zal de bestelling binnen 2 werkdagen worden verzonden naar 1 adres in Nederland.

Particulieren doen een 100% vooruitbetaling op basis van de orderbevestiging. Zodra we dit bedrag hebben ontvangen en een akkoord hebben op de drukproef. zullen we de productie starten en gaat de levertijd van 6-8 weken lopen. De bestelling zal worden verzonden naar 1 adres in Nederland.

Herroepen, ruilen en retourneren

Al onze bestellingen worden gemaakt conform het door jouw gewenste unieke design. Je geeft hiervoor vooraf toestemming middels een akkoord op een digitale drukproef. Nadat je een akkoord hebt gegeven op de orderbevestiging en drukproef, sturen we je een aanbetalingsfactuur. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, nemen wij je bestelling in productie. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk je bestelling te herroepen en/of wijzigen zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.

Uitsluiting herroepingsrecht

Aangezien al onze producten bestaan uit maatwerk met een uniek design, is het niet mogelijk de bestelling te herroepen nadat hij in productie is gegaan.

Ruilen / retourneren

Aangezien alle artikelen specifiek op maat worden gemaakt conform de gewenste maten in combinatie met het unieke design, is het niet mogelijk om artikelen te ruilen en of retourneren tenzij het geleverde artikel ondeugdelijk is, bijvoorbeeld door beschadiging en/of niet voldoen aan de afgesproken vereisten.